Kuvapankki.org

Käyttöehdot

Kuvat myydään kolmessa kategoriassa

1) Lehti

Käyttömaksu 75€ oikeuttaa kuvan (300dpi) kertajulkaisemiseen sanoma- ja aikakauslehdissä sekä asiakaslehdissä. Kertajulkaisuun kuuluu myös kuvan käyttöoikeus nettilehdessä samaan aikaan kun printtiversio on myynnissä.

Kansilisä 110€

Lehtikäytön yhteydessä on aina mainittava valokuvaajan nimi/kuvapankki.org

2) Mainos

A) Käyttömaksu 250€ /media /lisämaa /lisävuosi oikeuttaa kuvan (300dpi) käytön mainonnassa. Kertamaksu (250€) kattaa kuvan käytön Suomessa yhden vuoden ajan yhdessä printtimediassa. Esimerkiksi kaksi printtimediaa vuodeksi Suomessa ja Ruotsissa olisi 750€/kuva.

B) käyttömaksu 250€ /webvuosi oikeuttaa kuvan (72dpi) käytön sähköisissä medioissa, sähköisissä julkaisuissa ja -esityksissä yhden vuoden ajan, yhdellä asiakkaallasi.

3) A4 layout Premium

Käyttömaksu 10 € oikeuttaa n. A4 (72dpi) kokoisen näyttökuvaa laadukkaamman kuvatiedoston käytön “sisäisessä käytössä” eli leiskoissa ja muussa mainonnan suunnitelussa, mutta layout-kuvia ei saa julkaista missään sovelluksissa.

Hinnat Alv 0%.

+) näyttökuvat sivustolla (pitkä sivu 525px /72dpi)

ovat vapaasti käytössäsi suunnittelutyöhösi sellaisenaan

  • Kuvat ovat tekijänoikeuslain alaisia.
  • Tekijänoikeus säilyy aina kuvaajalla.
  • Kuvia saa muokata hyvän maun mukaisesti.
  • Kuvissa esiintyviä ihmisiä ei saa esittää epäeettisessä tai arveluttavassa yhteydessä, kuten antaa ymmärtää heidän olevan prostituoituja, huumeiden käyttäjiä, alkoholisteja, rasisteja tms.
  • Tilausta koskevat huomautukset on tehtävä viiden arkipäivän kuluessa siitä, kun kuvat on vastaanotettu.
  • Kuvat ovat sen tilaajan vastuulla, jonka valtuuttama henkilö on ottanut kuvat vastaan.