Kuvapankki.org

Sara Vallioja

"Olen vanhoja valokuvia rakastava nostalgikko. Minua kiinnostavat ihmiset, tarinat, muistot ja aika. Kuvaamisessa minua kiehtoo hetken pysäyttämisen valta. Kuvaamalla jäsennän maailmaa ympärilläni, kuin päiväkirjaa pitäen."

Blog: www.upwithkallio.fi/juurilla/

Sähköpostiosoite: sara.vallioja@gmail.com

Eeva Kangas

"Valokuvaan mieluiten ihmisiä juuri sellaisina kuin he ovat, omassa luonnollisessa ympäristössään. Välillä vastaan tulee niin ainutlaatuisia tilanteita että toivoisin olevani näkymätön, saisin hetken rikkumattomana talteen ilman että kukaan häiriintyy kamerastani."

Kotisivu: www.eevakangas.com

Elina Manninen

"Rakastan kuvata ihmisiä, kaunista valoa, värejä, tunteita, lapsia, vauvoja. Kuvani ovat yleensä iloisia, värikkäitä ja kauniita. Kuvaan paljon yksityisille perheille, mutta teen yhteistyötä myös esim. Bebes Oy:n ja Kids Factoryn kanssa."

Kotisivu: www.elinamanninen.com

Mikko Rasila

Kompleksinen, lateraalisuuntainen ja tinkimäton kuvaaja, joka huutelee aitojen, oikeiden ja kauniiden asioiden perään. Haluaa puhutella ihmisiä kuviensa hiljaisella volyymilla. Kertoa tarinoita, joilla ei ole välttämättä alkua tai loppua, vaan pienia välähdyksiä elämästä. Tärkeintä on katsojan luoma tarina.

Kotisivu: www.mikko-rasila.com

Blog: www.mikkorasila.blogspot.com

Emilia Ikäheimo

"Haluan, että kuvissani yhdistyvät elämän hajut ja maut sekä sen tyylitelty kauneus. Vaikka valokuva ilmaisumuotona on staattinen, tavoitteeni on saada kuva hengittämään. Uskon, että staattinenkin kuva voi olla elävä. Olen kiinnostunut elämästä kulissien takana. Myös kuvassa."

Kotisivu: www.sanomuikku.com

Maria Santto

Teininä kuvasin innokkaasti ja tunteella bändejä keikoilla ja haaveilin bändikuvaajan urasta. Nämä ensi askeleet jättivät syvälle sydämeen rakkauden hetken ikuistamiselle. Olen intohimoinen elämän moninaisuuden dokumentoija, niin elokuvan kuin valokuvan keinoin. Unelmoin pitkistä matkoista maailman ääriin.

Sähköpostiosoite: maria.santto@gmail.com

Blog: westofthebank.blogspot.com

Merja Yeung

Elämä kulkee kuvina ajatuksissani. Fotomaani. Jos kutsut minut joskus kylään niin lienen ainoa vieraistasi joka jaksaa kahlata perhealbumisi lävitse. Rakastan valokuvia ja niiden tekemistä.

Kotisivu: www.asadin.org

Blog: hasardikuvaa.blogspot.com/